Maandag en Dinsdag nog enkele plekken beschikbaar.

   
     Bel voor meer informatie: 06 466 25 490
Tap To Call

Visie   arrow

Visie - Gastouderopvang Yabba-Dabba-DooHieronder geef ik aan wat de Visie van Yabba-Dabba-Doo Gastouderopvang is.

Ik vind rust, reinheid en regelmaat erg belangrijk. Kindertjes weten waar ze aan toe zijn en wat ze kunnen verwachten. Uiteraard kijk ik naar de behoeften van ieder kind en speel daar zoveel mogelijk op in. Als een kindje een dagje minder actief is, zal ik daar de activiteiten op aanpassen en rust inbouwen. Dit doe ik door voor te lezen, de kindjes zelf een boekje te laten lezen of lekker rustig te laten tekenen of knutselen.

Zodra het kan gaan we naar buiten, want ik vind buiten spelen voor een kind erg belangrijk. Een kind leren dat je respect moet hebben voor de natuur, wat voor dieren er zijn en hoe je daar mee om moet gaan.

Een kind moet vooral lekker kind kunnen zijn, maar ook spelenderwijs dingen kunnen leren wat je nodig hebt om groot te worden. Ik vind het leuk dat kinderen ook zelf kunnen ontdekken wat ze leuk en makkelijk vinden.

Geen één kind is hetzelfde en ieder kind heeft een andere eigen ik.

Het ene kindje is rustiger en kan zich makkelijker concentreren terwijl het andere kindje drukker is en zich juist daarom moeilijker kan concentreren en daarom meer uitleg nodig heeft waarom iets juist wel of niet werkt.

Wat ik leuk vind is dat je een kind al vroeg kan leren wat respect is. Een leuk voorbeeld hiervan is: “Dank je wel” zeggen als een kind wat krijgt en als ze wat willen hebben ze “Alsjeblieft” kunnen zeggen. Zo voed ik me eigen kinderen ook op en zo ga je ook met elkaar om, vind ik.