Maandag en Dinsdag nog enkele plekken beschikbaar.

   
     Bel voor meer informatie: 06 466 25 490
Tap To Call

Even Voorstellen   arrow

even voorstellen
Gastouderopvang Yabba-Dabba-Doo VoorstellenHallo, ik ben Wilma Schipper, 42 jaar en ik ben getrouwd met Robin. Ik heb 2 kinderen uit een eerdere relatie, Amber geboren op 08-11-2001 en Ryan geboren op 19-08-2004. Samen met Robin heb ik nog een dochter Annabel geboren op 02-08-2013.

Ik heb veel hobby’s zoals handwerken, knutselen, muziek (luisteren), dansen en ik maak graag met de familie een wandeling op het strand of in het bos

Ik heb een opleiding helpende zorg en welzijn niveau 2 in mei 2014 afgerond.. Deze opleiding heb ik gevolgd zodat ik gastouder kan worden. Tijdens de opleiding heb ik ook stage gelopen bij een gastouder, Saskia Koning (http://www.meradekinderopvang.nl/index.html) Ook ben ik in het bezit van een certificaat EHBO bij kinderen.

Bij mij staat liefde, warmte en geborgenheid voor uw kind centraal. Het kind moet zich thuis voelen en heerlijk kunnen spelen samen met de andere kinderen. Vooral genieten van mijn verzorging en toewijding voor uw kind en dat bereik je met veel liefde maar ook veel geduld, rust, regelmaat en structuur.

Doordat ik met een klein groepje kinderen werk (Max. 5 kinderen + mijn eigen dochter per dagdeel) kan elk kind zich goed ontwikkelen en ontplooien in hun eigen tempo. Een kleine groep zorgt voor de nodige rust en voor veel individuele aandacht voor elk kind.

Voor een compleet beeld van mij en de opvang die ik bied, nodig ik u graag uit voor een kennismaking bij mij thuis.

Voorstellen - Kinderen - Gastouderopvang Yabba-Dabba-Doo

Hier een foto van mijn kinderen

Voorstellen - Robin & Wilma - Gastouderopvang Yabba-Dabba-Doo

Hier een foto van mij en mijn man